PRIVATINTERIØR

Interiør er en del av alles liv!

Og på et eller annet plan bryr de fleste seg.
La oss hjelpe deg med ditt interiør!

Siden BIARK ble dannet av interiørarkitekt/møbeldesigner Anne Berentsen MNIL i 1992, har vi tegnet opptil 100 boliginteriør i svært mange forskjellige stilarter med svært forskjellige budsjetter. BIARK jobber uavhengig av trender – vi er ikke stylister – men arkitekter opptatt av varige løsninger som peker inn i fremtiden.

Det er slik at våre største byer fortettes i tillegg til at de gror utover sine gamle grenser. Om boligprisene går opp eller ned over tid, vil antall boliger i sentrale byområder være mindre enn antall potensielle kjøpere. Du har derfor all grunn til å utnytte sin bolig potensial optimalt.

Vi arbeider uavhengig av trender og stilvalg varierer fra oppdragsgiver til oppdragsgiver

Nordmenns forventninger til bolig har utviklet seg enormt. Det er for eksempel bare noen tiår siden mange boligeiere ble lei av dusj og iskalde toalett i kjelleren og installerte bad i sine leiligheter og hus. De siste utedoene forsvant fra Oslos bakgårder med byfornyelsen på åttitallet. Nå ønsker mange boligeiere integrerte stereohøytalere på sine barns badeværelser og ektefellene har noen ganger hvert sitt walk-in closet.

Som interiørarkitekter kan vi godt hjelpe deg med stereohøytalerne. Men vi kan gjøre svært mye mer enn det.

Ofte tegner vi om våre oppdragsgiveres bolig fullstendig. Med ny romløsning åpner helt nye bruksmuligheter seg ofte opp. Det hender at en bolig trenger et radikalt grep som boligeieren kvier seg for å ta, men som virker helt riktig i ettertid.

Det blir mer og mer vanlig å bruke interiørarkitekt i private sammenhenger. Dette utgjør selvfølgelig en kostnad, men interiøarkitektens arbeid fører også til en betydelig verdiøkning både med tanke på bruk og på salg. Innbygning av en balkong for eksempel, kan føre til en økning av boareal på 5-10 kvadratmeter. Det er bare å multiplisere med kvadratmeterprisen i ditt område, så vet du har du tjener inn.

Rehabilitert stue i Oslo med røde vindusforinger